Επικοινωνία: info@laserspa.gr | Τηλεφωνήστε +30 26510 28878

Social:
Βλεφαρίδες

Τα extensions βλεφαρίδων σας δίνουν έναν απόλυτα φυσικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό τόνο στο βλέμμα σας που θα λατρέψετε! Μαζί με την εξειδικευμένη extensionist θα επιλέξετε την πυκνότητα και το μάκρος νέων σας βλεφαρίδων.


Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες. Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο και κάντε νεανικό και sexy το βλέμμα σας (οι βλεφαρίδες σας μπορούν να επιμηκυνθούν 2 και 3 φορές). Πετάξτε τα ψαλιδάκια γυρίσματος βλεφαρίδων και πείτε … αντίο στη μάσκαρα. Ακούγεται σαν όνειρο και όμως είναι πραγματικότητα. Με τα extensions θα κάνετε την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σας.

Πυκνές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες, κάθε μέρα για 2 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία – μία με τη μέθοδο “One by One”. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, μπορούμε να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων όπως τις αδύναμες, μικρές, άχρωμες, ίσιες κ.τ.λ.


Τι πρέπει να κάνω πριν έρθω για την πρώτη εφαρμογή;

Για την πρώτη φορά ή για τη συντήρηση είναι πολύ σημαντικό να έρθετε χωρίς μακιγιάζ  μάσκαρα και να μη φοράτε κρέμα ματιών.

Μπορούν να καταστραφούν οι δικές μου βλεφαρίδες;

Όχι φυσικά. Η ειδική φόρμουλα της φαρμακευτικής κόλλας που χρησιμοποιούμε, είναι ειδική για να ενσωματώνεται με τις βλεφαρίδες σας και να μη νιώθετε ότι φοράτε κάτι ξένο πάνω σας.

Είναι ασφαλές;

Ναι, όταν τοποθετούνται από εξουσιοδοτημένο, εκπαιδευμένο άτομο. Η κόλλα είναι υποαλλεργική, μη ερεθιστική και επειδή σε καμία περίπτωση δεν ακουμπά στο δέρμα σας, δεν νιώθετε απολύτως τίποτα.

Είναι η διαδικασία επώδυνη;

Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται σε πολύ άνετη θέση. Είστε ξαπλωμένη, χαλαρώνετε ακούγοντας μουσική και μερικές φορές μπορεί να σας πάρει και ο ύπνος.

Μπορώ να κοιμάμαι μ’ αυτές;

Βεβαίως. Κοιμάστε χωρίς να νιώθετε τίποτα, αφού οι βλεφαρίδες της NOUVEAU LASHES είναι τόσο απαλές και ελαστικές, όσο και οι δικές σας. Επίσης μπορείτε να ασχολείστε με όλες τις αγαπημένες σας δραστηριότητες: κολύμπι, αθλητισμό κ.τ.λ.

Μπορούν να αφαιρεθούν;

Ναι, μπορούν να αφαιρεθούν απλά και εύκολα, στον εξειδικευμένο τεχνικό που τις τοποθέτησε. Η αφαίρεση πραγματοποιείται σε λίγα λεπτά με ένα ειδικό υγρό, όποτε εσείς το θελήσετε. Φυσικά οι δικές σας βλεφαρίδες παραμένουν σε άριστη κατάσταση.

 

Πόσο καιρό μπορούν να παραμείνουν;

Όταν τοποθετηθούν τα extensions παραμένουν για περισσότερους από δύο μήνες. Βέβαια το τελικό χρονικό διάστημα εξαρτάται από τον φυσικό κύκλο αναγέννησης των βλεφαρίδων σας. Τα extension πρέπει να συντηρούνται κάθε 2-3 εβδομάδες, με «γεμίσματα», που καλύπτουν τα κενά που δημιουργούνται από τις βλεφαρίδες που έχουν αναγεννηθεί. Η συντήρηση διαρκεί 15-45 λεπτά και το κόστος ξεκινά απο 10€.

Μπορώ να φοράω μάσκαρα;

Η μάσκαρα δεν είναι απαραίτητη, γιατί τα extensions είναι πολύ δυνατά και γεμάτα, με έντονο χρώμα. Εάν όμως θέλετε να χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να μην είναι αδιάβροχη. Γενικά γύρω από τα extensions, δεν θα πρέπει να εφαρμόζονται προϊόντα με βάση το λάδι(καθαριστικό, γαλάκτωμα κ.τ.λ.). Θα πρέπει να εφαρμόζετε προϊόντα με βάση το νερό.

Πως μπορώ να φροντίσω τα extensions μου;

Είναι πολύ απλό. Τις πρώτες 24 ώρες, προσέχουμε να μη βρέξουμε τα μάτια και επίσης αποφεύγουμε το κολύμπι, τη σάουνα και γενικά τον ατμό. Κατά το διάστημα που είναι τοποθετημένες οι βλεφαρίδες, μην τρίβετε δυνατά τα μάτια σας, μην τραβάτε τις βλεφαρίδες και μην χρησιμοποιείται ψαλίδι για γύρισμα των βλεφάρων. Επίσης, μην κάνετε περμανάντ ή βαφή βλεφαρίδων.

 

Ακολουθούν παραδείγματα εφαρμογής στο χώρο μας.